Какво е "ThermoSol" ?

Система за затопляне на вода с помощта на фотоволтаици. Контролерът ThermoSol е иновативна българска технология, разработена от “3К”, която използва генерираната енергия от соларните панели за директно затопляне на водата в бойлера.

ЧИСТО ЕЛЕКТРИЧЕСТВО

ПО-НИСКИ СМЕТКИ

Какво включва системата ThermoSol?

Соларни панели

ThermoSol К2 контролер

Конструкция

* Бойлер, към който контролерът е свързан   |  * Мрежа 220V за захранване на контролера

Защо?

Възможността да контролирате температурата по всяко време на денонощието, подсигурява наличието на топла вода в дома Ви ТОЧНО когато Ви е необходима.

Соларните панели никога няма да замръзнат. През зимата, когато външната температура е отрицателна, фотоволтаичните системи работят много по-ефективно от слънчевите колектори.

Шансовете за повреда са минимални. Системата, работеща с ThermoSol, няма подвижни части или тръби, които са често срещана причина за щети при слънчевите колектори.

Електрическият бойлер е отговорен за 30% от консумираната електроенергията на едно домакинство.

С 1,5 kW инсталирана мощност може да се спести до 60% от електроенергията, използвана за отопление на вода в от 3 до 5-членно домакинство.

Колко мога да спестя?

С иновативния български контролер ThermoSol, Вие спестявате до 70% от потреблението на енергия за затопляне на вода.

Едно домакинство изразходва средно 200 литра гореща вода дневно, което прави около 80 лева на месец и около 1000 лева на година. Системата с българския контролер ThermoSol може да Ви спести около 700 лева годишно и да Ви направи независими от постоянното повишаване на цената на електроенергията. Така, за периода на живот на модулите, едно домакинство може да спести над 14 000 лева.

Свържете се с нас за повече информация или посетете сайта на Термосол