Какво е "Соларна помпена система"?

Автономните фотоволтаични помпени системи са надежден и изцяло самостоятелен източник на енергия за водоснабдяване без горивни генератори, без акумулаторни системи и с минимална поддръжка.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ

БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ

БЕЗ МРЕЖА

БЕЗ СМЕТКИ

Какво включва помпената система?

Соларни панели

Соларна помпа

Контролер

Конструкция

Предимства на соларната помпена система

Най-същественото им предимство е, че са проектирани за водоснабдяване и поливане на земеделски площи без да предизвикват замърсяване на околната среда

Подходяща за използване в отдалечени райони

Гарантира висока ефективност

Намалява разходите за поливане

Използване

Соларните помпи за вода могат успешно да бъдат използвани за напояване на овощни градини, оранжерии, насаждения с различни видове плодове и зеленчуци. Гъвкавостта на соларните помпи дава възможност цялата система да бъде монтирана много близо до източника на вода или дори да плава в напоителните канали. По този начин се увеличава ефективността и намаляват загубите от просмукване и оттичане.

30-годишен опит в производството на висококачествени соларни помпени системи.

Официален представител за територията на България. Предлагаме широка гама от цялостни системи за напояване с капацитети от 1 до 300 куб. метра на ден и дълбочина на сондажите до 350 м, както и непотопяеми помпи с различни големини.

Соларните помпени системи, предлагани от нас, са носител на Златен медал от Международен технически панаир Пловдив – 2012 г., където за пръв път бяха представени на българския пазар.

Свържете се с нас за изготвяне на индивидуална оферта, съобразена с вашите изисквания, нужди и бюджет.