Соларни системи


Соларни системи – инвестирайте в собствената си енергийна независимост и осигуреност!


соларни системи

Соларните системи навлизат все повече в ежедневието ни като алтернатива на традиционните източници на електроенергия. Фирма “3К” АД е ориентирана към внедряването на иновативни решения в областта на фотоволтаичните системи с оглед опазването на природните ресурси и постигане на устойчиво развитие на околната среда.
Работата ни в тази област е свързана с анализирането на възможностите за инсталиране на фотоволтаични централи върху различни терени и последващото проектиране на тези съоръжения. На всички наши клиенти, ние предлагаме соларни решения “до ключ”. Това означава, че освен с проектиране на соларни системи, ние се ангажираме с доставката, изграждането и поддръжката им. Защото в крайна сметка, качествената работа при изграждането на една фотоволтаична система ще осигури работата й точно както е било предвидено по проект. Ето какво можем да направим за Вас:

Навременна доставка на оборудването

Организираната и сигурна доставка на висококачествени продукти свързани със соларни системи, управлението на работната площадка и екипите, изпълнението на всички елементи съгласно проектната документация, бързото и навременно реагирани при възникване на непредвидени ситуации в работната среда – всичко това Ви дава сигурност, че Вашата централа ще бъде въведена в експлоатация максимално бързо и качествено.

Редовна поддръжка по план изготвен за всяка отделна централа

Поддръжката на една фотоволтаична централа е рутинно занимание, което обаче трябва да бъде изпълнявано винаги навреме и с необходимото внимание към детайлите. Мониторингът й също е важна част за предотвратяване на проблеми и локализирането на възникнали такива. Нашият опит дава предимство на самите Вас.

Разгледайте инсталираните от нас съоръжения и соларни системи, поговорете с някой от нашите клиенти, който има подобна централа на тази, която Вие смятате да реализирате. Едва ли има нещо по-сигурно от това да видите на живо работеща фотоволтаична система, изградена от фирмата, с която е възможно да работите заедно през следващите поне 25 години. За нас всяка една фотоволтаична централа не е просто изграден обект. Тя е дългосрочно партньорство с нашите клиенти, основаващо се на честност, доверие и уважение.

С нас можете да се свържете на посочените в раздел “Контакти” телефони, факс или по мейл. Ще се радваме също така да се запознаем с Вас на среща в офиса ни или в удобни за вас време и място.