Производители


IBC_SOLAR_Logo_web_200x165IBC SOLAR е пазарен лидер с над 30 години опит в соларната енергетика, предлагащ цялостни решения за генериране на електричество от слънчева светлина. Компанията, основана от Дипл.-физ. Удо Мьорщендт през 1982 г.в  гр.Бад Стафелщейн (Германия), се занимава с дистрибуция и производство на висококачествени продукти, обхващащи всички сфери на фотоволтаичната индустрия.

 

 

Steca SolarSteca Solar e немска компания, световноизвестна в производството на  контролери за автономни фотоволтаични системи, чрез които се предоставя електричество до места без мрежово електроснабдяване. Висококачествените продукти с дълъг живот и ниска себестойност осигуряват професионално електроснабдяване и съответстват на най-високите индустриални изисквания.

 

Phocos-Chargers170x120-e1387492543276Phocos AG e международната компания със седалище в гр.Улм (Германия), водеща във фотоволтаичната индустрия. Phocos произвеждат високотехнологични компоненти за автономни системи. Контролерите на Phocos са модулни и са изградени в сътрудничество с водещи институции.

 

morningstar corporationMorningstar Corporation е водещ световен доставчик  на фотоволтаични контролери и инвертори, използващи най-съвременни технологии. Контролерите и инверторите на Morningstar основополагат нов стандарт в индустрията по отношение качеството, високата сигурност и удължен живот на акумулаторите. Компанията е собственост на частна американска кооперация. Търговският офис е ситуиран близо до Филаделфия, а инженерната лаборатория – в Колумбия, Мериленд. Продуктите на Morningstar са сертифицирани съгласно стандартите на ISO 9001.

 

moll-batterien_500-e1387493085352Moll е производител, който предлага соларни продукти, произведени в Германия. Те имат дългогодишен опит в областта на технологиите и са популярни като специалисти в сферата на слънчевите акумулатори. Техните продукти за съхранение на енергията са произведени съгласно стриктен качествен контрол и са благонадеждни, ефикасни и безопасни за работа.

 

hoppeckeHoppecke в ролята си на най-голям производител за Европа в областта на соларните акумулатори притежава най-иновативните и високоприложими продукти на пазара. Те фокусират своето производство към индустриалните приложения за автономни енергийни системи. Развитието и продукцията на Hoppecke е в името на технологията, иновацията и качеството.

 

Partner_Fronius-e1387493469394Fronius е австрийска компания специализира в областта на ефективните и благонадеждни инвертори. Тези инвертори са характерни с модулното си вътрешно устройство. Инверторите, свързани в мрежа работят с всички видове соларни модули и генерират максимално производство.

 

SMA_l_r1_c1SMA Solar Technology е компания от Касел, световен пазарен лидер, който винаги се е налагал в създаването на нови стандарти. Върхова мощност от 98% и новите технологии осигуряват максимална производителност и добри условия за работа. Чрез интелигентна техническа експертиза SMA произвежда инвертори за свързани в мрежата и за автономните системи – за всеки тип модул и за всички размери.

 

Sungrow-LOGO_r1_c1Sungrow Power Supply Co., Ltd. е високотехнологично предприятие за оборудване в областта на енергоснабдяването чрез възобновяеми енергийни източници, и по-специално соларните фотоволтаици и ветрените генератори. Основана през 1997 г., Sungrow се превърна в един от водещите производители на инвертори в света. Компанията има представителни офиси и дъщерни компании във Франция, Италия, Германия, Канада, Австралия и много други страни.

 

Sonnenschein-e1387493262879AIM/Sonnenschein е компания със седалище в гр. Фюрт (Германия). Лидер в областта на висококачествените стационарни акумулатори – в ролята на аварийно захранване за фотоволтаичните системи. Акумулаторите AIM винаги разпределят необходимото количество енергия, незвисимо дали става дума за секунди или за дългосрочно използване.

 

logo_lorentzLORENTZ Gmbh, е фирма с 30-годишен опит в производството на соларни помпени системи. Соларните помпи са надежден и изцяло автономен източник на енергия за водоснабдяване на достъпна цена. Разходите за тяхната експлоатация са сведени до минимум, тъй като „се захранват“ от слънчевата енергия. Няма генератори с гориво, акумулаторни системи или дълги преносни мрежи.

 

sogexi logoSOGEXI е компания с 30 години опит в областта на общественото осветление. Техните продукти, са специално разработени за екстремни електрически и климатични условия, предлагащи прецизен контрол и сигурност на доставките на електричество. Продуктите на SOGEXI са сертифицирани по стандарт IP65 с доказана дългосрочна поддръжка на светлинния поток и фотометричните характеристики. SOGEXI се сля с LACROIX Group, за да увеличи производството си във Франция и извън страната. SOGEXI сега е под името LACROIX Sogexi

 

gioco solutionsGioco Solutions разработва, патентова и произвежда иновативни гъвкави панели чрез технологията G Wire и чрез специални технополимери, които позволяват отлична ефективност на панелите докато в същото време теглото им се намалява до 1/8 част от това на стандартните фотоволтаични модули, изработени от стъкло. Тези гъвкави панели са приложими за системи, несвързани с мержата като например: каравани, лодки, електрически превозни средства и др.

 

outback powerOutBack Power е частна компания със седалище в Арлингтън, Вашингтон, и е водещ дизайнер и производител на съвременна силова електроника за енергия от възобновяеми източници, back-up захранване, морски и мобилни приложения. Компанията също така е член на Alpha Group – глобален алианс от независими компании, които споделят обща философия: създават решения зазахранване и комуникаци от световна класа, за търговските, индустриалните и възобновяемите енергийни пазари.

 

multi-contactMulti-Contact AG е основана 1962 г. в Базел, Швейцария от Рудолф Найдекер , електроинженер с голям пионерски дух. Пазарно ориентираните продукти, съчетани с иновации и визия, са в основата на тяхната световна репутация, което им дава възможност за постигане и поддържане на високи стандарти. Техните патентовани технологии са доказателство за иновативни инженерни знания и способността да се отговори на нуждите на съвременния пазар. Сертифицирани с ISO 9001 стандарти и отговарящи на най-високите изисквания за качество. Multi-Contact отдава голямо значение на устойчивото развитие, и е сертифицирана по DIN ISO 14001, както в Швейцария таак и в Германия. Екологичният аспект е неразделна част от тяхната система за управление и оптимизиране на вътрешните процеси и организационни дейности. От 1.01.2017, Multi-Contact е вече под името Stäubli Electrical Connectors. Бидейки първо част от Stäubli Group 15 години, сега вече приемат името и бранда на Stäubli.
Stäubli е швейцарска фирма, която предлага иновативни механо-електронни решения в четири различни отдела: Електрически коннектори, Тръбни връзки, Роботизирани машини и Машини за текстилообработка.

 

Yingli1-e1387493977111Yingli Green Energy е един от водещите производители на фотоволтаични продукти в Китай и работи в сътрудничество с TÜV Rheinland. Yingli произвежда подложки (от силикон), пластини , соларни клетки и соларни модули, както и цели системи.