Изграждане на фотоволтаични системи в дома по програмата за кредитиране на енергийна ефективност


енергийна-ефективност

Кредитирането за изграждане на фотоволтаични системи за дома е част от програмата за енергийна ефективност (REECL) разработена от Европейската комисия, Европейската банка за възстановяване и развитие и Министерството на енергетиката на Република България. Програмата предоставя на всички желаещи от цялата страна възможност да се възползват от предимствата на енергийната ефективност и да получат целеви кредити и безвъзмездна финансова помощ при изграждането на фотоволтаични системи.

За да помогнат на българските домакинства да намалят своите разходи за електричество, е разработен кредитен механизъм за финансиране на енергийна ефективност в жилищния сектор, който вече функционира ефективно няколко години. Тези средства се предоставят на утвърдени български търговски банки за отпускане на кредити за енергоспестяващи мерки в българските домове.

3К АД е регистрирана компания към Програмата за кредитиране на енергийна ефективност като изпълнител на фотоволтаични системи и има опит в изграждането на проекти, финансирани от нея.

3К АД може да Ви предостави различни варианти за изграждане на системите в зависимост от Вашите изисквания и потребности и съгласно всички условия и критерии за финансиране, изисквани от програмата. Кандидатстването по програмата става чрез банките партньори на програмата REECL (ОББ и Пиреус банк).

За повече информация телефони: 052/375011, 0887/44-83-82 или e-mail: office@3k-solar.bg или заповядайте в нашата мострена зала в Центъра за енергийни решения – гр. Варна